Voor kinderen

 

Hoi,

 

Soms heb je ergens last van. Dan voel je je raar, klein, boos, verdrietig of doe je dingen die mensen vervelend vinden, zonder dat je begrijpt waarom. Soms gaat een probleem niet weg, of lijkt het zelfs groter te worden. Misschien weet je al wat de reden van jouw probleem is. En misschien ook nog helemaal niet ….

Ik kan mij wel voorstellen dat je op zoek bent naar een fijne plek om jouw probleem aan te pakken. Hier bij Kidzenjoy is er zo’n plek. Een fijne plek waar je een uur kunt kletsen, lezen, verkleden, tekenen, verven, bouwen, spelletjes kunt spelen of misschien iets totaal anders ….

 

Wanneer jouw ouders het ook een goed idee vinden dat je een paar keer naar mij komt, klets ik een keer met hen. Daarna kom jij naar mij toe en onderzoek jij met hulp van mij wat jouw probleem is en hoe je hier het beste mee om kunt gaan of kunt oplossen. Ik help je te begrijpen wat er aan de hand is. We maken dan een plannetje dat goed bij jou past.

Nadat je ongeveer 5 keer bij mij geweest bent, komen je ouders weer.

Ze willen natuurlijk horen, hoe ze je kunnen helpen en welke knappe dingen je al over jezelf ontdekt hebt. Ik geef ze dan soms ook nog een paar tips, zodat jouw ouders je kunnen helpen bij wat er moeilijk is. Of kijk ik met hen naar nieuwe manieren om met iets om te gaan. Door de kleine stapjes naar verandering, is er vaak al veel opgelost. Ik bespreek dan met jou en later met je ouders, hoe jullie weer zonder hulp verder kunnen. Wanneer dat moment gekomen is, zeggen we elkaar gedag en kan jij met alle nieuwe dingen die je geleerd hebt fijn verder groeien.

 

Ik hoop je snel te ontmoeten.

 

En voor als je het leuk vind een kort filmpje van hoe dat nu in je binnenwereld werkt. (ook leuk om samen met je ouders te kijken)