Voor ouders

 

Jullie als ouders zijn op deze site terecht gekomen, omdat jullie je kind willen ondersteunen of gemerkt hebben dat je tijdens de opvoeding tegen vragen aanloopt, waar je nog geen antwoord op hebt. En zullen jullie ongetwijfeld ook vragen en gemengde gevoelens hebben omtrent integratieve kindertherapie. Is het echt nodig dat we deze stap zetten. Wat kan die hulp ons bieden? Gaat dit het niet eerder moeilijk maken? Samen kunnen we bij kidzenjoy bespreken of integratieve kindertherapie geschikt is voor jullie kind. Ik denk met jullie mee om een passend en plan op maat te creëren, wat werk voor jullie kind en jullie als ouders . De therapie is erop gericht dat jullie kind een probleem ervaart en jullie daarin op een actieve manier betrokken worden ten behoeve van de ondersteuning van jullie kind.

In de oudergesprekken ontvang je praktische tips om je kind beter te begrijpen. Daarnaast kijken we hoe jullie nog op een fijnere manier vanuit jullie rol als opvoeders jullie kind kunnen ondersteunen. Een eerste stap naar verandering.

Hierbij is de ondersteuning naar elkaar als partners ook een belangrijk speerpunt.

De therapie richt zich op het hier en nu en de binnenwereld van jullie kind. Daarnaast kijken we samen ook naar de manier van omgaan met situaties in de buitenwereld; bijvoorbeeld sportclub of school.

Tijdens de therapie staat jullie kind centraal.

 

Ik kijk er naar uit om mee te denken en te begeleiden, zodat jullie kind, samen met jullie, via een passend traject weer zonder hulp verder kan.